Ontmoet ons team

Erik De Herdt

Erik De Herdt - CEO

Erik De Herdt is CEO en master in de rechten (UA). Na zijn professionele carrière als advocaat in een Brussels advocatenkantoor, werd hij Legal Manager van HP Belux (toen EDS), en van Verizon. In de afgelopen 10 jaar was hij vooral actief als Managing Partner van Hubble, een kantoor dat zich vnl toespitst op juridisch en regelgevend advies aan technologiebedrijven. Erik is vader van 2+2 kinderen en houdt van Belgisch bier, fietsen en de wereld.

Toon Vanagt

Toon Vanagt - Co-founder

Toon Vanagt is co-founder van lex en studeerde aan de VUB af als handelsingenieur met een specialisatie in bedrijfsinformatica. Hij bouwt al sinds 1995 websites en was medeoprichter van Casius nv, waarvoor hij als CTO in mei 2000 de website casius.com lanceerde. Toon is een aanhanger van de ‘lean startup’ methodologie en is mede- oprichter van de vzw startups.be. Hij is eveneens co- founder en CEO van data.be, een zoekmotor voor financiële gegevens. Toon heeft 2 kinderen samen met zijn echtgenote.

Eric Rodriguez

Eric Rodriguez - Co-founder

Eric Rodriguez is co-founder en burgerlijk ingenieur (UCL), met een specialisatie in computer wetenschappen en artificiële intelligentie. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op web toepassingen voor start-ups: abcresto.be, pictawall.com en auctelia.com (een online veilingplatform voor gebruikte werktuigen). Thans is hij CTO van data.be. Eric is de gelukkige vader van 3 kinderen.